Horarna astrologija

GDE SU MOJI CEKOVI?

Otisla sam do poste da dignem novac, ali me je cekalo neprijatno iznenadjenje! Naime, sluzbenica na salteru mi je rekla da ne mogu da dignem preostali novac jer imam jos 10 cekova koji nisu prosli. A nisu prosli, jer ih nisam ni pustila u promet! Ali kako to njima da dokazem, osim da ih vratim. U tasni sam imala 3 ceka, ali gde su mi onih 7 komada? Vrlo ih retko koristim, samo kad kupujem neke velike stvari, ali s obzirom na primanja odavno nisam bila u takvoj situaciji. A zbog dzeparenja u autobusu (prevozno sredsvo koje najcesce koristim) odlucila sam da nosim sa sobom samo 3 ceka a ostatak drzim kod kuce zajedno sa maminim cekovima u ormanu blizu TV-a. I opet zbog dzeparenja, ne drzim sva dokumenta na jednom mestu, tako da u tasni pored novcanika u kome drzim novac i GSP karticu, imam jos cekovnu knjizicu u kojoj drzim ta tri ceka i cekovnu kartu, i jos jednu knizicu (koja lici na telefonski imenik) u kojoj drzim vozacku dozvolu, licnu kartu, karticu ziro racuna, i neke savijene prazne papire za slucaj da treba nesto negde za zapisem.

Kad sam dosla kuci pogledala sam “na ono mesto” u ormanu, mamini cekovi su bili tamo, ali mojih nije bilo.

Da ne bih gubila vreme, odlucila sam da odmah nacrtam kartu i vidim gde treba da ih trazim.

Odmah sam uocila da ce Mesec vrlo brzo biti u opoziciji sa njegovim vladaocem Merkurom, a vrlo brzo predstoji i trigon Sunca i vrha druge kuce, sto su sigurni znaci da ce cekovi biti pronadjeni!

Vladalac 2 kuce, Mars, je znaku Raka u 9 kuci. 9.kuca oznacava jugozapad. Rak oznacava u blizini vodovodnih cevi, blizu vode bilo koje vrste. Interesantno, u mom stanu na jugozapadu je kupatilo i 80cm dnevne sobe gde je smesten moj kompjuter, do njega fotelja i kauc!!

Tacka fortune je na manje od 5 stepeni od vrha 6. kuce, pa racunamo kao da je u 6. kuci u znaku Ovna. 6. kuca znaci da se trazena stvar obicno ne vidi, kao i mesto u stanu gde radis posao koji naplacujes (npr. ako, kao ja, radis horoskop za musterije). Neverovatno, sve se uklopilo! Moj sto sa racunarom se naslanja na deo kupatila gde je kada. Znaci ostalo mi je da pogledam u stolu na kome mi stoji racunar, zatim na fotelji na kome mi stoji tasna i delu kauca. Posto 9.kuca ima veze sa zakonom, treba traziti u blizini nekih dokumenata, ali njih ne drzim u ovom stolu.

Kad su boje u pitanju, Mars, kao vladalac 2. kuce, upucuje na bordo boju (zato sto je vladalac “Skorpije”, a da je vladalac “Ovna” to bi bila svetlo crvena boja).

Najpre sam pregledala sto, nije bilo niceg “bordo”, nasla sam neke druge stvari, ali ne i cekove.

Na kaucu nije bilo nista, to otpada, na fotelji je moja tasna teget boje. Znaci, mora da je tu! U blizini dokumenata…otvorila sam tasnu i odmah mi je bilo sve jasno; knizica (koja lici na telefonski imenik) u kojoj drzim vozacku dozvolu, licnu kartu, karticu ziro racuna, i neke savijene prazne papire za slucaj da treba nesto negde za zapisem je- bordo boje!! Otvorila sam je i pored onog sveznja papira za zapisivanje, bio je jos jedan svezanj za koji sam mislila da je to isto, ali to su bili cekovi kad sam ih raspakovala!!

Zaista se ne secam kad sam ih tu stavila!!

Horarna astrologija - Pronadjite izgubljenu stvar!