Horarna astrologija

GDE JE MOJ BOLERO?

Posle nepunih mesec dana, 25. jula 2011., u Horarnoj sekciji foruma "Astrologija za pocetnike" "Ovnica" je imala novo pitanje:

"E, sad cete mi se smejati...Izgubila sam bolero...pre oko 4 meseca..mislim da mi je ostao kod jedne drugarice...ali to vece je bilo pijano..mozda ga je neko greskom pokupio...ta drugarica kaze da nije kod nje...a i ostale drugarice kazu da ga nisu videle...mozda sam ga izgubila uz put...mozda u nekom klubu...Ja vise ne znam gde je.. a zivo me zanima. Pitanje je: gde je moj bolero? "

"Ovnica" je poslala i kartu za datum, mesto i vreme kad je postavila pitanje:

Ako pazljivo pogledate ovu kartu videcete da ima nekoliko indikacija da ce bolero biti pronadjen! Podjimo redom:

Rekla sam joj da ce bolero sigurno biti nadjen i da ne odustaje od trazenja! Trazice ga duze (vladar, Merkur u znaku Lava je u kuci koja sledi) i treba da ga trazi unutar necega, kutije, kese, kofera, torbe, fijoke, ormana (Tacka fortune u promenljivom znaku). Rekla sam joj da trazi u sobi sa najvise prozora, dnevnoj sobi, u sobi gde drzi pozlacene stvari u sobi sa skupim namestajem. Rekla sam joj da trazi na severozapadu u blizini bele ili zute boje (vladar, Me u 5. kuci u Lavu).

Rekla sam joj da bolero ipak moze biti kod drugarice (Tacka fortune u 11. kuci) a posto je Tacka fortune u znaku Riba, da trazi na mestima u blizini nekih tecnosti ili hemikalija, u blizini mesta gde drzi lekove, ili pak u blizini fotoaparata.

Nakon 16 dana (Mesec konjukcija ASC za nesto vise od 2 stepena, dve nedelje) "Ovnica" se javila:

"Nadjen je! Bio je u prostoriji koja ima ogromne prozore..dnevna soba. Bio je na polici bele boje, i na istoj polici gde je stajao bile su i fotografije. 11. kuca, kao sto si rekla, nagovestava da je kod drugarice.. i bio je tamo! Hvala! "

Horarna astrologija - Pronadjite izgubljenu stvar!