Horarna astrologija

NESTAO JE BASISTA. DA LI JE DOBRO?

15. juna 2011. u Horarnoj sekciji Astrologyweekly Forum - a ugledala sam post sledece sadrzine:

"Mlad basista lokalnog benda je nestao jos prosle subote. Njegova familija i prijatelji mnogo brinu. Evo karte i ako mozete recite mi je li on dobro. - "Prisma"

"Prisma" je poslala kartu za datum, mesto i vreme kad je postavila pitanje: Horarna astrologija - Da li je basista dobro?

Istog dana sam joj odgovorila:

Da bismo videli sta se sa njim dogadjalo, praticemo separacione aspekte, jer separacioni aspekti ukazuju na dogadjaje koji su se dogodili. Posto "Prisma" nije u srodstvu sa basistom, vladar 7. kuce, Venera, predstavlja basistu. Venera je u svojoj, sedmoj, ugaonoj kuci, znaci, basista ima slucajno dostojanstvo i sposoban je za akciju, tjs. ziv je. Tacka smrti je na 1:48 Blizanaca, vladar je Merkur, vidimo da Venera nije imala separacioni aspekt sa Merkurom koji je takodje i vladar radikalne 8. kuce, to je dokaz da je ziv. Moramo takodje proveriti ima li separacionog aspekta izmedju Venere i vladara derivatne 8. kuce ove karte, Jupitera i vidimo da ga nema, jos jedan dokaz da je basista ziv.

27. juna 2011. "Prisma" se javila:

"Hvala na odgovoru. Da, ziv je i dobro je. Imao je problema u ljubavi, pa je nestao da ne bi placao alimentaciju. Clanovi benda su posebno ljuti na njega zbog njegovog iznenadnog odlaska."

Horarna astrologija - Pronadjite izgubljenu stvar!