Horarna astrologija

HOCE LI NESTALU ANTONIJU BILIC PRONACI ZIVU I KADA?

12. juna 2011. procitala sam post sledece sadrzine u Horarnoj sekciji foruma "Forum.Hr":

"Hoce li nestalu devojku Antoniu Bilic pronaci zivu i kada? Pitanje sam postavila 12. juna 2011. u 1:41h u Zadru. Odgovorite sto pre, hvala. - Tresnjica"

Antonija Bilic je vidjena zadnji put 07. 06. 2011. u 10h ujutro kako stopira na cikolskom mostu u smeru Drnis Split. Kad je zadnji put vidjena, Antonia je nosila belu majicu, plave farmerke i zlatne Nike patike. Njezin nestanak podigao je celu Hrvatsku na noge. Ubrzo je krenula najopseznija potraga u istoriji Hrvatske. Osim policije, u potragu se ukljucila i Hrvatska gorska sluzba spasavanja, ali i na stotine zabrinutih gradana, a istraga se prosirila i van granica Hrvatske.

Evo karte za vreme i mesto kad je "Tresnjica" postavila pitanje:

Najpre proveravamo da li postoje indikacije da ce Antojija biti nadjena? Da, postoje:

Odgovorila sam joj istog dana i moj odgovor je bio sledeci:

Ako sa tom devojkom nisu u nekom srodstvu, onda je ona predstavljena vladarom 7. kuce, Venerom u znaku Blizanaca u njenoj/derivatnoj 8. kuci, kuci smrti, ne bas optimistican pocetak. Isti vladar njene 1. i njene 8. kuce ne uliva optimizam. Sta vise Venera je imala zadnji aspekt sa vladarom radikalne 8. kuce Marsom koji je ujedno i vladar tacke smrti, znaci ona nije ziva. Mislim da ce biti sasvim slucajno pronadjenja jer Venera ima aspekt sa POF. Sto se tice policije ona je predstavljena stacioniranim egzaltiranim Saturnom, znaci policija tapka u mestu i za sada ne moze nista da uradi. Interesantno je da je devojka predstavljena bas Venerom, jer procitala sam u novinama da je tog dana kad je nestala bila "u beloj majci i plavim farmerkama" sto su boje koje se pripisuju Veneri, pa je ovo jos jedan dokaz da sam pravilno odabrala vladara za nju. Ona moze biti u blizini nekog brda ili nekog drugog visokog mesta, na neplodnom zemljistu, na mestima gde se seta, u blizini kuce sestre ili brata ili komsije, u nekim kolima ili u necijoj garazi. Ona moze biti u blizini neke kockarnice, kladionice, bara, pozorista, cirkusa, kafane, sportske arene ili u parku, na igralistu, sumi, kamenitim mestima gde ima puno toplote, cvetnoj basti, sibljaku, sikari.

Ona je na Severoistoku u blizini boja: plavo i belo (Venera je u 2. kuci i u vezi je sa ovim bojama).

Sto se vremena tice (kad ce biti pronadjena) od Venere do POF(Tacke srece) imamo oko 6,5 stepeni, znaci 6,5 vremenskih jedinica i s obzirom da je Mesec u praznom hodu to bi bilo 6,5 meseci.

Problem je sto karta ima rani stepen na ASC, pa prognoza nije sigurna, a pored toga i Mesec je na spaljenom putu, i ponasa se kao da je u konjukciji sa Uranom, pa se nikad ne zna kako ce se stvar o kojoj se pita zavrsiti i obicno dolazi do neocekivanog ishoda.

29 11. 2012, nakon skoro 1,5 godine (Mesec na spaljenom putu, prognoza nije bila sigurna sto se tice vremena pronalaska) procitala sam na stranici http://www.index.hr sledece:

"Veljko Dadasovic i Milan Rendulic, mestani Jusipdola (Jusipdol je severoistocno od Zadra, mesta gde je postavljeno pitanje), su savim slucajno (Venera sekstil POF), 27. 11. 2012, u sumi (POF u znaku Lava) pored mesta na kom se zaustavljaju kamioni pronasli ljudsku lobanju, a policija je kasnije otkrila jos posmrtnih ostataka. Naime, Milan i Veljko su krenuli traktorom po drva, i kad su stali i sisli, Milan je u sumi ugledao nesto belo (Venera je u vezi sa belom bojom) i pomislio na loptu, ali znao je da na tom podrucju nema djece. Razmakli su travu i ugledali lobanju. Pozvali su prijatelja policajca koji je dva metra dalje nasao plave farmerke (Venera je u vezi i sa plavom bojom) i ostatak kostiju. Uzeti su uzorci iz kostiju i zuba za DNK analizu. Uporedili su ih sa ostalim clanovima porodice Bilic i utvrdjeno je sa sigurnoscu od 99,9 posto da je rijec o nestaloj Antoniji Bilic. "

Sto se tice policije u potrazi je ucestvovalo vise od 1300 policajaca ali su "tapkali u mestu" bas kao sto je stacionirani egzaltirani Saturn u horarnoj karti nagovestio. Policija tvrdi kako je to podrucje detaljno pretrazivano dva puta i da kao dokaz postoji karta i GSP tragovi koji prelaze tacno preko tog podrucja ali da tada nisu nista nasli!

Horarna astrologija - Pronadjite izgubljenu stvar!