Horarna astrologija

GDE JE MOJ USB?

USB

Buduci da sam clan foruma "Forum.hr", 6. oktobra 2015. sam u rubrici "Horarna astrologija", zapazila poruku clana "Bushi no nasake"- a:

"Izgubio sam USB memoriju. Gdje da je trazim?"

Evo karte za vreme i mesto kad je "Bushi no nasake" postavio pitanje:

Kao i uvek, najpre proveravamo da li postoje dokazi da ce USB biti nadjen. U ovoj karti on je predstavljen vladarom 2. kuce, retrogradnim Merkurom! Ako pazljivo pogledamo kartu videcemo sledece dokaze:

Moj odgovor na njegovu poruku zapocela sam recenicom:

Ne brini, ima puno dokaza da ce biti nadjen!

USB moze biti u spavacoj sobi, ispod kreveta, u sobi gde se slusa muzika, u sobi gde ima namestaja sa jastucima, u sobi za goste, u ormanu, gornjim fijokama ormana, u sobi sa umetnickim predmetima, u ormanu gde se drzi posteljina, na polici, medju stvarima vaseg partnera ili medju stvarima koje koristite kad se bavite vasim hobijem. Potrazite u novcaniku ili na mestima gde se cuvate dragocenosti. Rekla sam mu da trazi na Severoistoku u blizini zute, bele i sive boje (vladar, Merkur rx je u 2.kuci).

POF je u znaku Bika pa USB moze biti u prizemlju, sobi koja ima keramicke plocice na podu, u ostavi, u tihoj i tamnoj sobi, ili tamnom ormanu, kutiji ili nekom mestu gde se cuva kes, u blizini klavira, ormana sa dosta fijoka, u torbi. Traziti na Jugu u blizini boja: zelena, braon.

Istog dana "Bushi no nasake" se javio:

"Legendo! Care! Jutros ga je nasla moja majka, stajao je celo vrijeme u torbici koju stalno nosim! Torbicu ostavljam na braon ormanu sa belim vratima! U torbici je bio i novcanik a i koverta sa parama! Do ovog ormana se nalazi drugi, manji orman sa zelenim detaljima! A inace oba se nalaze u mojoj sobi, koja je tiha i mracna u zadnje vreme! Inace u ormanu mi stoji i posteljina!"

Horarna astrologija - Pronadjite izgubljenu stvar!