Horarna astrologija
USB

GDE JE MOJ USB?

Buduci da sam clan foruma "Astrologija za pocetnike", 11. maja 2012. sam u rubrici "Izgubljene stvari", zapazila poruku "aplazinic"- a:

"Ne mogu da nadjem USB stick, gde su mi bitni dokumenti. Znate li gde je? Pitanje postavljeno u 00:53, 10. maj 2012. Beograd "

Evo karte za vreme i mesto kad je "aplazinic" postavila pitanje:

Kao i uvek, najpre proveravamo da li postoje indikacije da ce USB biti nadjen... u ovoj karti on je predstavljen vladarom 2 kuce, Jupiterom. Ako pazljivo pogledamo kartu videcemo sledece indikacije:

Moj odgovor na njenu poruku zapocela sam recenicom:

Ne brini, ima puno dokaza da ce biti nadjen!

On moze biti u prizemlju, sobi koja ima keramicke plocice na podu, u ostavi, u tihoj i tamnoj sobi, ili tamnom ormanu, kutiji ili nekom mestu gde se cuva kes, u blizini klavira, ormana sa dosta fijoka, u novcaniku, torbi, kesi ili kutiji koju ste dobili kad ste ga kupovali. Potraziti u kolima ili garazi. Ili je kod rodjaka ili on zna gde je. U stolu gde se drze pisma/knjige ili za kojim se uci. U sobi gde se gleda TV ili slusa muzika. (Ju u znaku Bika u 3. kuci) .

Kako je POF u znaku Device u 8. kuci, obicno se ne vidi gde je, potraziti u dzepu, fijoci ili ormanu, kesi, ispod ili izmedju necega. Traziti pored plave ili crvene boje (vladar je Jupiter) ili sive i braon (POF u znaku Device) .

Sutradan se "aplazinic" javila:

"Nasla sam USB stick!!! Hvala puno! Pratila sam Vasa uputstva!!! Ispao mi iz torbe i zavrsio pored kreveta, ispod drugih torbi.. Da, blizu ormana sa dosta fijoka, a soba je inace mracna, i da, tu slusam muziku a imam i radni sto!! Hvala na pomoci! Torba ispod koje je bio je bila teget siva."

Horarna astrologija - Pronadjite izgubljenu stvar!