Horarna astrologija

HOCU LI NACI NOVCANICU?

1. septembra 2016. u Horarnoj sekciji Forum.hr- a ugledala sam post clana "Blackorwhite" sledece sadrzine:

"Hocu li naci novcanicu od 100 kuna koja mi je kod kuce u kuhinji kliznula kroz prste, i jednostavno ne znam gde je, a od tog dogadaja je proslo mesec dana ?" -

"Blackorwhite" je poslala podatke za kartu: datum, mesto i vreme kad je postavila pitanje: Horarna astrologija - Hocu li naci novcanicu?

Prvo proveravamo postoje li dokazi da ce novcanica biti nadjena. Da, postoje:

Ima nekoliko dokaza da ce biti nadjena - odgovorila sam joj istog dana!
Vladar 2.kuce je uz naku Device pa novcanica moze biti u sobi za rucavanje, mozda je odletela u orman sa hranom ili je u spajzu, ako je u blizini neki kofer sa knjigama pogledajte tamo, ili ako su neke novine u blizini i tu proverite, ili pogledajte u blizini medicinskih preparata ili pak nekih preparata za odrzavanje higijene. Obicno nije vidljiva, u fijoci je ili ormanu, kesi, ispod ili izmedju necega. Pogledati kraj temelja, greda, zidova.
Posto je Tacka Fortune u znaku Skorpije ona moze biti u blizini cesme, u blizini ustajale vode (neka vaza sa cvecem), u najprljavijem delu stana, u blizini mesta gde drzite neplacene racune, u blizini mesta gde drzite lekove, u blizini vrata ili prozora, a treba potraziti i u odeci koju ste tog dana nosili. Potraziti je na istoku (Tacka Fortune je u 1. kuci.) i pored boja: bordo, braon, crna,

Posle 7 meseci, 9 aprila 2017 . "Blackorwhite" se javila:

"Pre 2 sata sam nasla izgubljenu novcanicu! Bila je na istocnoj strani stana, upala je u drugu fijoku ormana, ispod fijoke sa neplacenim racunima, kraj braon kante za smece.
Hvala puno, pronasla sam je bas u pravom trenutku besparice i kad sam se najmanje nadala! Zapravo, vise nisam ni mislila da cu je naci! "

Horarna astrologija - Pronadjite izgubljenu stvar!